Syvältä: Ukrainan konflikti ja rauhanprosessi

Syksyn ensimmäisessä Syvältä-tilaisuudessa Baari Vakiopaineessa keskiviikkona 9.10 klo 19-21 Tapani Kaakkuriniemi ja Oksana Tšelyševa keskustelevat Ukrainan konfliktista ja rauhanprosessin edistymisestä. Milloin rauha on mahdollinen ja millainen osa suurvaltojen politiikalla on prosessissa? Kuinka paljon kauppapolitiikka on vaikuttanut ihmisten elämään?

Tapani Kaakkuriniemi on valtiotieteilijä, joka on toiminut pääosin Helsingin ja Jyväskylän yliopistoissa. Hän on erikoistunut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimukseen. Kaakkuriniemi on toiminut Tieteentekijöiden liiton puheenjohtajana vuosina 2011-2014.

Oksana Tšelyševa on venäläinen toimittaja ja ihmisoikeusaktivisti. Hän on asunut Suomessa vuodesta 2008 ja on ollut Suomen Penin turvakaupunkikirjailija. Tšelyševa on saanut yhdessä Stanislaw Dmitrievskin kanssa Amnesty Internationalin Ihmisoikeusjournalismin erikoispalkinnon vuonna 2006.

Keskustelu käydään pääosin englanniksi.

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän yhteiskunnallinen opisto yhteistyössä Keski-Suomen Rauhanpuolustajien ja Jyväskylän seudun sivistystyön kanssa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/508271919951346/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s